Classic Web Site

Classic Web site

Izrada WEb Sajta je moja specijalnost. Izradom WEb Sajtova se bavim iz zadovoljstva i zato je cena sasvim prihvatljiva a rezultat je vrhunski. Classic Web sajt ima samo naziv CLASSIC inače je sve samo ne kalsičan. Ako želite Web site koji će predstavljati Vašu firmu ili Vas na jedan poseban način ovo je pravo rešenje za Vas. Dimački sadržaj HomePage stranice daće jednu modernu notu samom sajtu. Iako klasičan, ali sa svim mogućim detaljima – stranicama “o nama”, “kontakt forme”, “galerija slika”.

Platforme koje se koriste za ovakve sajtove su Joomla, WordPress kao i programski jezik PHP (ver. 7.4).

Ovakvih Web sajtova je danas bezbroj na internetu i na pravi su izbor za one koji žele sajt kao najbolju reklamu i predstavljanje.

Ima dosta primera u mojoj kolekciji ima Dosta Web Sajt-ova ovakve sadržine, ali ću ipak izdvoiji Plastičnu hirurgiju “Trenkić” kao jedan primer klasičnog a modernog Web Sajta.

Izrada sajta po sistemu “Kljuć u ruke”

Za web sajt vam je osnovno da imate domen, hosting, sadržaj (tekst i slike). Ja ću se potruditi da za vas u vaše ime, registrujem domen, zakupim kvalitetan hosting i ukoliko nemate tekst, mogu ga i ja napisati.

Internet marketing

Marketing na internetu se radi na više načina. Zavisi od Vaših prohteva. Danas su popularne socijalne/društvene mreže, emali marketnig, google advords,  i sl.

 

Back to Top
Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.